Terug naar overzicht

Europese surfweek

S-Sport // Recreas vzw


vanaf € 455,00 Europese surfweek
 Wachtlijst 
Binnenlandse vakantie Sportkamp Personen met een handicap Sporters
18/08/2024 19:00 - 23/08/2024 18:00
Sport Vlaanderen Willebroek
15+
Registratie is mogelijk tot 09/08/2024
Op wachtlijst - Deelnameprijs  - € 455,00Tijdens de Europese surfweek krijg je de kans om kennis te maken met verschillende watersporten. Naast windsurfen (20u) kan je proeven van sporten als kajak en suppen. Uiteraard is er naast het water ook van alles te beleven.

Al deze ingrediënten maken er een heerlijke cocktail van, die ook bij onze buitenlandse deelnemers in de smaak valt. Bovendien genieten deelnemers de beste zorgen met een 1 op 1 begeleiding.

Doelgroep: personen met een fysieke, visuele, auditieve of lichte verstandelijke beperking vanaf 15 jaar

Sport Vlaanderen Willebroek
Beenhouwerstraat 28
2830 Heindonk
België

Prijzen

455 euro

De prijs omvat: het verblijf, maaltijden (vol pension), begeleiding door professionele en/of vrijwillige medewerkers en alle in het programma opgenomen workshops en activiteiten. Persoonlijke uitgaven vallen ten laste van de deelnemer.


Annulatievoorwaarden

De deelname kan vóór de eigenlijke aanvang van de meerdaagse activiteit kosteloos worden geannuleerd bij ziekte van de deelnemer, waardoor zijn/haar deelname onmogelijk is, bewezen met een doktersattest of bij overlijden van de deelnemer, gezinslid of familielid in 1ste of 2de graad, door het voorleggen van een overlijdensbericht. In dat geval worden geen kosten aangerekend en worden eventuele betaalde bedragen volledig teruggestort.

Indien er geannuleerd wordt omwille van een andere reden, geldt onderstaande regeling:

  • Bij annulatie tot en met 60 dagen voor afreis: 25% van de totale kostprijs moet worden betaald.
  • Bij annulatie van de 59ste tot en met de 30ste dag voor afreis: 50% van de totale kostprijs moet worden betaald.
  • Bij annulatie van de 29ste tot en met 10de dag voor afreis: 75% van de totale kostprijs moet worden betaald.
  • Bij annulatie vanaf de 9de dag voor afreis: De totale kostprijs dient te worden betaald.

De dag waarop de annulatie wordt meegedeeld, geldt als de 1ste dag van bovenstaande telling. Telefonische of mondelinge annulatie moet om geldig te zijn binnen de 2 werkdagen schriftelijk via post of e-mail worden bevestigd.

S-Sport // Recreas vzw heeft het recht om tot 15 dagen voor vertrek de vakantie te annuleren indien er te weinig deelnemers zijn of door overmacht. In dit geval worden alle reeds gestorte sommen terug betaald.

De deelnemer kan kosteloos van deelname afzien indien de data of de verblijfsduur van de reis wordt gewijzigd. Wanneer dit het geval is, wordt de deelnemer door S-Sport // Recreas vzw gecontacteerd. De deelnemer is pas opnieuw ingeschreven nadat de deelnemer zijn schriftelijk akkoord heeft gegeven. In het andere geval wordt het reeds betaalde bedrag volledig terug betaald.


Mee te nemen


Contactinformatie
-Tessa van Opstal (Sporttechnisch medewerker) 02 515 04 15 tessa.vanopstal@s-sportrecreas.be