Terug naar overzicht

Vrouwenuitstap naar Nieuwpoort

Dagactiviteit voor volwassenen


Vrouwenuitstap naar Nieuwpoort
Daguitstap Volwassenen
10/07/2021 8:00 - 22:00
Nieuwpoort
Volwassenen
Registratie is mogelijk tot 01/06/2021
44 - € 23,00

Trek je er graag een dagje op uit in Nieuwpoort? Alleen of met vriendinnen? Trek de duinen in, ga lekker eten, beleef het schouwspel van Jeanne Panne … VIVA-SVV zorgt voor de bus en info. Jij vult je dag zelf in.

Wist je dat je tot 30 % terugbetaald kan krijgen op elke activiteit?
Ontdek er meer over op www.devoorzorg.be.

Om in te schrijven, gelieve eerst bovenaan aan te melden.

Wist jij dat Nieuwpoort een heksenstad is? In de eerste helft van de 17e eeuw werden er niet minder dan 17 heksen, mannen en vrouwen, op de brandstapel gebracht. Op zaterdag 10 juli 2020 kan je met de bus naar Nieuwpoort en flits je terug naar de 17e eeuw. In de stad zijn er evenementen rond Jeanne Panne. Trek je er graag een dagje op uit? Alleen of met vriendinnen of je gezin? Trek de duinen in, ga lekker eten, beleef het schouwspel van Jeanne Panne … Alles kan, niets moet. VIVA-SVV zorgt voor de bus en info. Jij vult je dag zelf in.

Praktische informatie

Wanneer: 10 juli 2021.
Inbegrepen: busvervoer en informatie over hotspots in nieuwpoort..
Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven..

Nieuwpoort
Dienstweg Havengeul 12 bus A
8620 Nieuwpoort
België

Basisprijs

23 euro.

Inbegrepen

Busvervoer en informatie over hotspots in Nieuwpoort..

Niet-inbegrepen

Persoonlijke uitgaven.


Kortingen

Kortingen van partnerorganisaties

  • De VoorZorg betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen. De effectieve korting wordt onmiddellijk verrekend in jouw winkelmandje.

Prijsoverzicht van partnerorganisaties

  • Basisprijs: 23 euro.
  • Prijs voor leden van De VoorZorg: 16 euro.

Annulatievoorwaarden

Annulering

Tot 2 maanden voor de activiteit kan je kosteloos annuleren. Indien er later geannuleerd wordt omwille van een andere reden, worden onderstaande modaliteiten toegepast:

  • Annulering is mogelijk bij ernstige ziekte van de deelnemers, bewezen met een doktersattest of bij overlijden van de deelnemer, gezinslid of familielid in 1e of 2e graad, mits het voorleggen van een attest waaruit dit blijkt. In dit geval wordt het volledige bedrag teruggestort. We rekenen 2,5 euro per persoon administratiekosten aan. De al gemaakte kosten, zoals het vervoer, de tickets, de maaltijd en de gids worden niet terugbetaald.
  • Bij annulering zonder geldig attest wordt de volledige deelnameprijs aangerekend.
  • Bij meerdaagse activiteiten geldt de annuleringsregel van het hotel of van het vakantiecentrum. Deze kunnen oplopen tot 100 % van de kosten.

Contactinformatie
-VIVA-SVV Antwerpen (Secretariaat) 03 285 43 38 antwerpen@viva-svv.be