Terug naar overzicht

De Voorleesbende digitaal

Vormingsactiviteit


De Voorleesbende digitaal
Vorming, workshop & lessenreeks Personen met een handicap
01/03/2021 - 31/12/2021
Online sessie
Iedereen
Registratie was mogelijk tot 28/02/2021

De Voorleesbende laat zich van de meest creatieve kant zien en biedt digitale voorleesmomenten aan. Aan de hand van op voorhand opgenomen filmpjes brengt Katrien een voorleesmoment rechtstreeks in jouw klaslokaal.

Omwille van de aanhoudende coronamaatregelen kunnen we dit schooljaar helaas niet op bezoek komen. Maar… Niet getreurd! De Voorleesbende laat zich van de meest creatieve kant zien en biedt digitale voorleesmomenten aan. Aan de hand van op voorhand opgenomen filmpjes brengt Katrien een voorleesmoment rechtstreeks in jouw klaslokaal.

  • Je ontvangt 3 digitale filmpjes en toont deze wanneer dit past in jouw lesschema.
  • De diverse thema’s zijn eenvoudig te integreren in jouw lessen en de eindtermen. We geven je per verhaal alvast enkele lessuggesties mee.
  • Deel de filmpjes makkelijk met jouw collega-leerkrachten. Na aankoop heb je dit schooljaar onbeperkt toegang tot de filmpjes en de bijhorende lessuggesties.

De prijs en praktische informatie

Voor slechts 30 euro ontvang je het pakket van 3 filmpjes.

Na ontvangst van jouw betaling ontvang je een link naar een beveiligde Google Drive. Om toegang te krijgen, dien je een account aan te maken. Wil je het filmpje delen met meerdere leerkrachten? Kies er dan voor om 1 algemene account aan te maken en deel de inloggegevens met elkaar.

Je ontvangt gratis 1 exemplaar van het ‘Doe Maar Gewoon’-memoryspel. Neem kinderen spelenderwijs mee in het leven van personen met een handicap. Aan de hand van 5 duokaarten ontdekken ze hoe je op een goede manier omgaat met mensen met een handicap. De belangrijkste tip? Doe vooral heel gewoon!

Wil je graag een voorsmaakje van de digitale voorleessessie? Bekijk hier een kort fragment.

Prijzen

Prijs

30 euro.

Inbegrepen

  • 3 digitale filmpjes
  • gratis 'Doe Maar Normaal'-memoryspel

Contactinformatie
-VFG Antwerpen (Secretariaat) 03 285 43 34 antwerpen@vfg.be