Terug naar overzicht

Vertoeven op de hoeve - Midi's

Ravotten in het groen!


vanaf € 215,00 Vertoeven op de hoeve - Midi's
Binnenlandse vakantie Jeugdkamp Jeugd
04/08/2024 10:00 - 09/08/2024
Axlandhoeve - Sinaai
6-9 jaar
Registratie is mogelijk tot 21/07/2024
6 - Basisprijs  - € 290,00
In de Axlandhoeve genieten we van een mooie groene omgeving en krijgen we het gezelschap van enkele leuke diertjes. Op de locatie zelf is er vanalles te doen: we bakken pizza's in een oude oven, maken yoghurt en we doen de ronde van de diertjes. Op het einde van de week maken we met z'n allen een huifkartocht!

Inbegrepen in de prijs:
  • Huifkartocht
  • Rondleiding bij de dieren
Axlandhoeve - Sinaai
Stenenmuurstraat 64
9112 Sinaai
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

Solidarisprijs: €215
VT-prijs: €165
Basisprijs: €290

  • Solidarisprijs: leden van Solidaris, die 2 jaar aansluitend voor aanvang van het initiatief in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • VT-prijs: deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.
  • Voor niet-leden geldt de 'Basisprijs'.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je nalezen in onze algemene voorwaarden.
Meer informatie over de annulatieverzekering en bijhorende voorwaarden kan je nalezen in de algemene voorwaarden van Allianz.

  14