Terug naar overzicht

Zwemkamp - kleuters

De eerste 'zwem'stapjes!


vanaf € 250,00 Zwemkamp - kleuters
Binnenlandse vakantie Jeugdkamp Jeugd
02/07/2023 10:00 - 07/07/2023
Sint Niklaas - Heywijck
3-5 jaar
Registratie is mogelijk tot 18/06/2023
4 - Basisprijs  - € 325,00

Inbegrepen in de prijs: watergewenning onder professionele begeleiding

Tijdens dit kampje werken we volop aan onze watergewenning! Onder begeleiding van een professionele 'initiator zwemmen' zetten we voornamelijk in op het overwinnen van onze schrik, leren we drijven, focussen we op de eerste zwembewegingen. Maar het allerbelangrijkste? Dat is dat we vooral heel veel plezier hebben tijdens onze zwemsessies! Naast al dat zwemmen gaan we natuurlijk ook gewoon heel veel leuke spelletjes spelen en maken we een uitstap naar recreatiedomein De Ster! 
Sint Niklaas - Heywijck
Lange Rekstraat 52
9100 Sint-Niklaas
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

  • Leden van Solidaris, die 2 jaar voor aanvang van de het initiatief aansluitend in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • Deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je hier nalezen in onze algemene voorwaarden