Terug naar overzicht

Techniek - Midi's

JOETZlab


vanaf € 225,00 Techniek - Midi's
Binnenlandse vakantie Jeugdkamp Jeugd
31/03/2024 9:00 - 05/04/2024
Heywijck - Sint-Niklaas
6-9 jaar
Registratie is mogelijk tot 17/03/2024
15 - Basisprijs  - € 300,00
Deze week draait alles rond techniek! We maken ons eigen techni-zwaard waarop elke Jedi jaloers zou zijn! En dat is niet het enige: we maken ook een levensechte bewegende spin waarmee je je vrienden de stuipen op het lijf kan jagen! En als kers op de taart gaan we op uitstap naar Robotland! Voor deze vakantie wordt er geen busvervoer georganiseerd. U dient de locatie dus met eigen vervoer te bereiken.

Inbegrepen in de prijs:
  • Workshop Sapikids
  • Uitstap Robotland
Heywijck - Sint-Niklaas
Lange Rekstraat 52
9100 Sint-Niklaas
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

Solidarisprijs: €225
VT-prijs: €175
Basisprijs: €300

  • Solidarisprijs: leden van Solidaris, die 2 jaar aansluitend voor aanvang van het initiatief in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • VT-prijs: deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.
  • Voor niet-leden geldt de 'Basisprijs'.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je nalezen in onze algemene voorwaarden.
Meer informatie over de annulatieverzekering en bijhorende voorwaarden kan je nalezen in de algemene voorwaarden van Allianz.

  16