Terug naar overzicht

Lego - Maxi's

Legotastische ervaring!


vanaf € 225,00 Lego - Maxi's
Binnenlandse vakantie Jeugdvakantie Jeugd
21/07/2024 9:00 - 26/07/2024
Heywijck - Sint-Niklaas
10-12 jaar
Registratie was mogelijk tot 07/07/2024
Bouw met duizenden Legoblokjes de coolste constructie van Oost-Vlaanderen! Samen met de animatoren ontwerp je knotsgekke Lego bouwwerken en laat je je fantasie de vrije loop. We krijgen ook een workshop van Digitale Wolven waar we een robot bouwen aan de hand van een stappenplan en hem vervolgens programmeren met een tablet. Als afsluiter gaan we ook een dagje naar het Lego Discovery Centre.

Inbegrepen in de prijs:
  • Uitstap naar Lego Discovery Centre
  • Workshop Digitale Wolven
Heywijck - Sint-Niklaas
Lange Rekstraat 52
9100 Sint-Niklaas
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

Solidarisprijs: €225
VT-prijs: €175
Basisprijs: €300

  • Solidarisprijs: leden van Solidaris, die 2 jaar aansluitend voor aanvang van het initiatief in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • VT-prijs: deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.
  • Voor niet-leden geldt de 'Basisprijs'.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je nalezen in onze algemene voorwaarden.
Meer informatie over de annulatieverzekering en bijhorende voorwaarden kan je nalezen in de algemene voorwaarden van Allianz.