Terug naar overzicht

Mini Sterrenchefs

Haal de chef-kok in jou naar boven!


vanaf € 175,00 Mini Sterrenchefs
Binnenlandse vakantie Jeugdkamp Jeugd
09/07/2023 16:00 - 15/07/2023 14:00
De Barkentijn
7 tot 9 jaar
Registratie is mogelijk tot 30/06/2023
7 - Basisprijs  - € 280,00
Iedereen kan koken! 
De Barkentijn
Albert I-laan 126
8620 Nieuwpoort
België

Prijzen

Wij hanteren volgende prijzen: - Basisprijs - Solidarisprijs West-Vlaanderen - Solidaris VT-prijs Basisprijs 280 euro Solidarisprijs: 175 euro Solidaris VT-prijs  105 euro

Voorschot: € 50,00


Kortingen

De Ledenprijs
Solidaris geeft aan zijn leden een tegemoetkoming in de deelnemersprijs.  Hiervoor moet je lidgeld bij het ziekenfonds betaald zijn.
Het ziekenfonds mag geen tegemoetkoming geven als je je bijdrage niet (volledig) betaalde.  Dat zegt de wet.  Deze regeling geldt voor alle ziekenfondsen en voor alle terugbetalingen uit de aanvullende verzekering.  Er wordt voor het huidige jaar en tot 2 jaar terug gecontroleerd of je je lidgeld van je ziekenfonds betaald hebt.
(OP-Stap-Premie komt hier NIET in aanmerking BIJ vakanties van JOETZ met overnachting !)

DE CORRECTE PRIJS WORDT BEREKEND IN HET WINKELMANDJE!

Annulatievoorwaarden

Algemene annuleringsvoorwaarden.
Wie een vakantie wil annuleren, kan dit enkel schriftelijk via e-mail of brief aan JOETZ West-Vlaanderen en moet schriftelijk bevestigd worden door een JOETZ-medewerker.
Opgelet: Het niet betalen van de deelnameprijs geldt op zich nooit als annulatie. Om niet verplicht te kunnen worden tot betaling van de deelnameprijs bij niet-deelneming aan de vakantie, is een tijdig en formeel annulatie-verzoek met reden dus vereist!