Terug naar overzicht

Word je blaas de baas

Gezondheidsvakantie voor kinderen die regelmatig bedplassen


vanaf € 280,00 Word je blaas de baas
Binnenlandse vakantie Jeugdvakantie Jeugd
11/08/2024 9:00 - 16/08/2024
De Stobbe - Merelbeke
7-12 jaar
Registratie is mogelijk tot 28/07/2024
5 - Basisprijs  - € 355,00
Heb jij hulp nodig om jouw blaas de baas te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze superanimatoren helpen je om je blaas te trainen door middel van een speciaal drink-en plasschema. Zij worden bijgestaan door een kinesist en dokter uit het PUNC-team van het UZ Gent, die de droogtrainig deskundig zullen begeleiden. Om het beste resultaat te boeken, is een bezoek aan het PUNC-team op voorhand noodzakelijk. Voor deze vakantie wordt er geen busvervoer georganiseerd. U dient de locatie dus met eigen vervoer te bereiken.

Inbegrepen in de prijs:
  • Persoonlijke drinkbeker
Achteraf kan er mogelijk nog een extra facturatie volgen voor de urotherapie.
De Stobbe - Merelbeke
Bergstraat 16
9820 Merelbeke
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

Solidarisprijs: €280
VT-prijs: €230
Basisprijs: €355

  • Solidarisprijs: leden van Solidaris, die 2 jaar aansluitend voor aanvang van het initiatief in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • VT-prijs: deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.
  • Voor niet-leden geldt de 'Basisprijs'.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je nalezen in onze algemene voorwaarden.
Meer informatie over de annulatieverzekering en bijhorende voorwaarden kan je nalezen in de algemene voorwaarden van Allianz.