Terug naar overzicht

Girls Fun

Wat is jouw X-factor?


vanaf € 155,00 Girls Fun
Binnenlandse vakantie Jeugdkamp Jeugd
02/07/2023 13:30 - 07/07/2023 18:00
De Rode Planeet
10 - 13 jaar
Registratie is mogelijk tot 25/06/2023
11 - Basisprijs  - € 230,00
Zet jezelf in de kijker, het mag. Neem je tijd maar voor de spiegel, straks gaan we naar de stad of bouwen we een feestje. Of zoeken we de tofste locaties voor een fotoshoot. "Selfiiieee!", je staat erop en de achtergrond is ook best cool. Genoeg aandacht voor jezelf, tijd om de pret te delen. Ideeën uitwisselen tijdens diverse workshops, arm in arm gaan windowshoppen, samen een te gek filmpje maken ...  en nieuwe vriendschappen smeden.

Dit is een vakantie met eigen vervoer. Kinderen worden gebracht bij de aanvang van de vakantie en opgehaald aan het einde van de vakantie.
 
De Rode Planeet
Doornlaarstraat 9
2820 Rijmenam
België

Prijzen

Solidarisprijs
Solidaris provincie Antwerpen geeft aan zijn leden een tegemoetkoming in de deelnemersprijs. Hiervoor moet je lidgeld bij het ziekenfonds betaald zijn. 
Het ziekenfonds mag geen tegemoetkoming geven als je je bijdrage niet (volledig) betaalde. Dat zegt de wet. Deze regeling geldt voor alle ziekenfondsen en voor alle terugbetalingen uit de aanvullende verzekering. Er wordt tot 2 jaar terug gecontroleerd of je je lidgeld van je ziekenfonds betaald hebt. 

Opgelet! Noteer alle gegevens correct en volgens de officiële schrijfwijze in je account (check met je roze klever). Alleen zo kan het inschrijfsysteem je detecteren als deelnemer die recht heeft op de ledenprijs.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

Solidarisprijs: 155 euro
VT-prijs: 105 euro

Solidarisprijs: deelnemer is lid van Solidaris .
VT-tarief: het VT-tarief geldt enkel voor de deelnemer die lid is met verhoogde tegemoetkoming bij Solidaris.

Voor niet-leden geldt de 'Basisprijs'.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je hier nalezen in onze Algemene voorwaarden.

Mee te nemen
Zakgeld voor niet vooraf geplande uitstapjes en persoonlijke uitgaven.
Je favoriete outfit..