Terug naar overzicht

Paardrijkamp Frankrijk

Sportkamp voor personen met een handicap;sporters;


vanaf € 593,00 Paardrijkamp Frankrijk
Buitenlandse vakantie Personen met een handicap Sporters Volwassenen
16/07/2023 18:00 - 25/07/2023 10:00
Tentendorp Camping Les Prés Verts
Jongeren en volwassenen
Registratie is mogelijk tot 18/06/2023
23 - Deelnemer  - € 793,00

Een nieuw kampaanbod in een vertrouwde omgeving, zo kan je dit paardrijkamp best omschrijven. We gaan opnieuw naar Frankrijk, de omgeving van het ondiepe meer van Biscarrosse. Een prachtige regio waar we verblijven op een camping. We gaan voor 8 volle dagen op avontuur waar vooral het paardrijden centraal staat maar met de nodige afwisseling zoals een citytrip naar Mimizan, een touwenparcours en dolle pret in een aquapark. Ga jij mee de uitdaging aan ?

Wist je dat je tot 40 % terugbetaald kan krijgen op elke activiteit?
Ontdek er meer over op www.solidaris-vlaanderen.be.

Een nieuw kampaanbod in een vertrouwde omgeving, zo kan je dit paardrijkamp best omschrijven. We gaan opnieuw naar Frankrijk, de omgeving van het ondiepe meer van Biscarrosse. Een prachtige regio waar we verblijven op een camping maar waar we niet moeten inboeten aan comfort. We gaan voor 8 volle dagen op avontuur waar vooral het paardrijden centraal staat met verschillende tochten in de bosrijke omgeving. Er is de nodige afwisseling voorzien in het programma: een citytrip naar Mimizan, we testen een touwenparcours en maken we een aquapark onveilig. Ga jij mee de uitdaging aan ?

Praktische informatie

Wanneer: van zondag 16 juli tot dinsdag 25 juli 2023.
Inbegrepen: verblijf in volpension; nachtreis heen en terug per touringcar; sportlessen en gebruik van persoonlijk en collectief sportmaterieel ter plaatse; aangepast animatieprogramma, begeleiding S-Sport//Recreas en begeleiding sportmonitoren bij de sportlessen; verzekering..
Niet inbegrepen: Persoonlijke uitgaven; het hapje en drankje dat je aan onze eigen 'bar' kan verkrijgen.

Opstapplaats(en):
- Antwerpen, Emiel Vloorstraat 2
- Mechelen, Benoit Ballonstraat
- Carpoolparking Nevele, Afrit E40

Tentendorp Camping Les Prés Verts
Avenue Du Lac 657
40160 Gastes
Frankrijk

Prijzen

Basisprijs

793 euro.

Inbegrepen

Verblijf in volpension; nachtreis heen en terug per touringcar; sportlessen en gebruik van persoonlijk en collectief sportmaterieel ter plaatse; aangepast animatieprogramma, begeleiding S-Sport//Recreas en begeleiding sportmonitoren bij de sportlessen; verzekering..

Niet inbegrepen

Persoonlijke uitgaven; het hapje en drankje dat je aan onze eigen 'bar' kan verkrijgen.


Voorschot: € 200,00


Kortingen

Kortingen van partnerorganisaties

  • Solidaris Antwerpen betaalt zijn leden tot 40% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen. De effectieve korting wordt onmiddellijk verrekend in jouw winkelmandje.

Prijsoverzicht van partnerorganisaties

  • Basisprijs: 793 euro.
  • Prijs voor leden van Solidaris Antwerpen: 593 euro.

Annulatievoorwaarden

Annulatievoorwaarden meerdaagse activiteiten

De deelname kan vóór de eigenlijke aanvang van de meerdaagse activiteit kosteloos worden geannuleerd bij ziekte van de deelnemer, waardoor zijn/haar deelname onmogelijk is, bewezen met een doktersattest of bij overlijden van de deelnemer, gezinslid of familielid in 1ste of 2de graad, door het voorleggen van een overlijdensbericht. In dat geval worden geen kosten aangerekend en worden eventuele betaalde bedragen volledig teruggestort.

Indien er geannuleerd wordt omwille van een andere reden, geldt onderstaande regeling:

  • annulatie voor 01/05/2023: 0 euro

  • annulatie van 01/05/2023 tot 11/06/2023: 200 euro

  • annulatie van 12/06/2023 tot 16/07/2023: volledig bedrag

De dag waarop de annulatie wordt meegedeeld, geldt als de 1ste dag van bovenstaande telling. Telefonische of mondelinge annulatie moet om geldig te zijn binnen de 2 werkdagen schriftelijk via post of e-mail worden bevestigd.

S-Sport // Recreas vzw heeft het recht om tot 15 dagen voor vertrek de vakantie te annuleren indien er te weinig deelnemers zijn of door overmacht. In dit geval worden alle reeds gestorte sommen terug betaald.

De deelnemer kan kosteloos van deelname afzien indien de data of de verblijfsduur van de reis wordt gewijzigd. Wanneer dit het geval is, wordt de deelnemer door S-Sport // Recreas vzw gecontacteerd. De deelnemer is pas opnieuw ingeschreven nadat de deelnemer zijn schriftelijk akkoord heeft gegeven. In het andere geval wordt het reeds betaalde bedrag volledig terug betaald.


Contactinformatie
-S-Sport // Recreas Antwerpen (Secretariaat) 03 285 43 35 antwerpen@s-sportrecreas.be