Terug naar overzicht

Het mooiste van Parijs

S-Plus West-Vlaanderen


vanaf € 272,00 Het mooiste van Parijs
Buitenlandse vakantie Senioren
02/07/2022 6:00 - 03/07/2022
ongekend
Iedereen
Registratie was mogelijk tot 02/07/2022
Parijs is een stad die iedereen blijft boeien. Een ware ontdekkingsreis als je er nog niet bent geweest of steeds verrassend als je er weer terugkomt. Een levendige, bruisende plek aan weerszijden van de Seine.

DAG 1: ZATERDAG 2 JULI
Brugge - Parijs

Wij houden een korte stop om de bui- tenkant van het museum Louis Vuitton te bewonderen. Nadien Carrousel du Louvre, sanitaire stop en vrije lunch.
Daarna een stadswandeling via het Louvre, het Palais Royal, de Beurs en Les Halles. Verder langs het Centre Pompidou naar het stadhuis en de Notre-Dame.

Ook een rondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de Avenue des Champs-Elysées, Place de la Concorde, Quartier Latin, Palais de Luxembourg, Panthéon en nog veel meer. Avondmaal en overnachting in ons hotel. Voor de geïnteresseerden is er nog een avondwandeling in de stad voorzien.

DAG 2: ZONDAG 3 JULI
Parijs - Brugge

’s Morgens rijden wij naar La Place du Trocadéro en van daar te voet naar de Eiffeltoren en Dom des Invalides. Daar bezoeken wij de graftombe van Napo- leon. Vrij middagmaal. In de namiddag verkennen wij de wijk Montmartre met de basiliek Sacré Cœur, Place du Tertre, het huis van Dalida, de wijngaard van het dorp, enzovoort. Met wat vrije tijd alvorens wij de terugweg naar Vlaande- ren aanvatten
 
Hotel: Hotel Mercure Montmartre **** Parijs

Faciliteiten: prachtig hotel, restaurant, bar, terras,...

Vertrek: 6u

Info en inschrijven: S-Plus regio West-Vlaanderen - 050 44 79 51
email: ellen.deneire@s-plusvzw.be
Voorbereiding, bemiddeling en uitvoering door Reisbureau Vandekerckhove bvba, ondernemingsnummer: 

Prijzen

Basisprijs: € 322,00
S-Plus ledenprijs: € 272,00
Single supplement: € 70,00

Inbegrepen: reis per luxe-autocar, Nederlandstalige reisleider, halfpension vanaf het eerste avondmaal tot en met het laatste ontbijt, professioneel audiogids systeem

Niet inbegrepen: vrije middagmalen, dranken en toegangen

Annulatievoorwaarden

Voorbereiding, bemiddeling en uitvoering van de reizen door Reisbureau Vandekerckhove bvba, ondernemingsnummer 0419.811.248, vergunning 540500
Onderworpen aan de Internationale Conventie betreffende het Reiscontract.

ANNULATIE DOOR DE REIZIGER
Het annuleren van de reis zal volgende kosten met zich meebrengen telkens de dag van vertrek niet inbegrepen:
vaste dossierkosten: 13 euro/pers.
van 41 tot 21 dagen voor vertrekdatum: een vergoeding gelijk aan 20% van de prijs van de reis doch met een minimum van 50 euro/pers.
van 20 tot 14 dagen voor vertrekdatum: een vergoeding gelijk aan 40% van de reis doch met een minimum van 75 euro/ pers.
van 13 tot minder dan 8 dagen voor vertrekdatum: een vergoeding gelijk aan 100% van de prijs van de reis doch met een minimum van 149 euro/pers.
ingeval van afwezigheid bij vertrek: geen terugbetaling.

ANNULATIE DOOR DE REISORGANISATOR
De organisator mag zonder schadeloosstelling een reis afgelasten of wijzigen wanneer zich buitengewone omstandigheden of gevallen van overmacht voordoen die de veiligheid van de reizigers in het gedrang brengen of wanneer het minimum aantal reizigers vereist voor de reis, niet bereikt werd.

SINGLE KAMERS
Worden op geen enkele manier gewaarborgd. Zij zullen volgens de mogelijkheden van elk hotel toebedeeld worden. In geval een enkele kamer niet wordt toegekend zal het betaalde supplement uiteraard terugbetaald worden.