Terug naar overzicht

Skatekamp - maxi's

Fun on wheels!


vanaf € 225,00 Skatekamp - maxi's
Binnenlandse vakantie Jeugdkamp Jeugd
09/07/2023 10:00 - 14/07/2023
Sint Niklaas - Heywijck
10-12 jaar
Registratie is mogelijk tot 25/06/2023
15 - Basisprijs  - € 300,00

Inbegrepen in de prijs: skatelessen + uitstap naar skatepark in de buurt

Nu skaten een officiële discipline is op de Olympische Spelen willen we ook onze JOETZers de kans geven om kennis te maken met deze spectaculaire sport. Met ervaren lesgevers begeleiden we jullie bij de eerste paar skatemeters op de grond tot zelfs de eerste centimeters in de lucht (voor wie durft)! En dit allemaal in een veilige omgeving. 
Sint Niklaas - Heywijck
Lange Rekstraat 52
9100 Sint-Niklaas
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

  • Leden van Solidaris, die 2 jaar voor aanvang van de het initiatief aansluitend in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • Deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je hier nalezen in onze algemene voorwaarden