Terug naar overzicht

FIETSEN ROND HET PRACHTIGE KEUKENHOF


vanaf € 247,00 FIETSEN ROND HET PRACHTIGE KEUKENHOF
Buitenlandse vakantie Senioren
21/04/2021 6:00 - 22/04/2021
Hotel Van Der Valk Nootdorp
Iedereen
Registratie was mogelijk tot 21/04/2021

FIETSEN ROND HET PRACHTIGE KEUKENHOF              

Tussen Den Haag en Leiden strekt zich de Bollenstreek uit. Alles wat Nederland te bieden heeft aan natuurschoon  vinden we terug in dit stukje Holland. Brede stranden, spectaculaire duinen, polders, een wijdvertakt watergebied met gezellige haventjes en uiteraard de uitgestrekte bloembollenvelden. Daarnaast zijn er nog de vele “Buytens” of kasteeltjes in de vele parktuinen die getuigen van het rijke verleden van de streek. Goed aangelegde fietspaden doorkruisen het gebied en zorgen voor een prettig fietsplezier tussen de  vele bezienswaardigheden. Bovendien staan in deze periode de bloembollen tussen Keukenhof en Lisse in volle bloei en is het aangenaam fietsen tussen de fleurige en geurige velden van  tulpen, hyacinten en krokussen.


programma:
dag 1: woensdag 21 april
Brugge – Keukenhof - Nootdorp
Via Antwerpen, Rotterdam en Delft gaat het richting Leidschendam. Na een koffiestop fietsen we langsheen de oude trekvaart  richting Leiden. Voorbij indrukwekkende landschappen , statige villawijken en idyllische slootjes  gaat het via een pondje richting Warmond.

Nadien fietsen we tussen de kleurrijke en geurige   bloembollenvelden en na ca.40 km  bereiken we  Keukenhof. Wie wil kan stoppen en  in de namiddag een bezoek brengen aan de bloemenexpo.

Voor de niet bezoekers voorzien we een extra fietslus van ca. 20 km door de Katwijkse  duinen en de kleurrijke  “geestgronden”. De frivole  kleurtinten krijg je er gratis bij. U kan stoppen na 25, 40 of 60 Km.

dag 2: donderdag 22 april
Nootdorp - Den Haag – Noordwijk – Leiden – Wassenaar - Brugge
Na het ontbijt gaat het naar Den Haag. Daar springen we op de fiets en gaat het richting Noordzee. Al snel laten we de bebouwde kuststrook achter ons en fietsen we door het uitgestrekte natuurgebied van de Oostduinen. Via de heuvelachtige Koepelduinen gaat het naar de mondaine badplaats Noordwijk. Eenmaal de Ruigenhoek voorbij verandert  de omgeving van duin naar bos, weiland en bollenvelden. Zo bereiken we Leiden, een vrij middagmaal voorzien. Nadien peddelen we verder  door het parklandschap rond Wassenaar en bereiken we de charmante villa Kieviet. Even verder fietsen laden en terug huiswaarts. U kan stoppen na 22, 38 of 51 Km.

Hotel:
Hotel Van Der Valk Nootdorp in Den Haag

 Info en inschrijving: S-Plus West-Vlaanderen T 050/447951  E ellen.deneire@s-plusvzw.be (enkel telefonisch of per mail)

Voorbereiding, bemiddeling en uitvoering van de reizen door Reisbureau Vandekerckhove bvba,

ondernemingsnummer 0419.811.248, vergunning 540500

S-Plus ledenprijs: € 247,00
Basisprijs: € 297,00
Opleg single kamer: € 55,00

Inbegrepen: Reis per luxe-autocar, Nederlandstalige reisleider, hotel op basis van halfpension

NIET inbegrepen: dranken en toegangen