Terug naar overzicht

Zwemkamp - maxi's

Van graag nat tot waterrat!


vanaf € 250,00 Zwemkamp - maxi's
Binnenlandse vakantie Jeugdkamp Jeugd
02/07/2023 10:00 - 07/07/2023
Sint Niklaas - Heywijck
10-12 jaar
Registratie is mogelijk tot 18/06/2023
9 - Basisprijs  - € 325,00

Inbegrepen in de prijs: professionele zwemlessen

Kan jij al een beetje zwemmen, maar wil je een nog grotere waterrat worden? Dat kan tijdens ons zwemkampje! Onder begeleiding van een professionele 'initiator zwemmen' werken we aan onze zwemslagen, zowel aan het verbeteren van wat we al kunnen als aan het aanleren van een nieuwe slag! Ook spelen we leuke spelletjes... In en naast het water! 
Sint Niklaas - Heywijck
Lange Rekstraat 52
9100 Sint-Niklaas
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

  • Leden van Solidaris, die 2 jaar voor aanvang van de het initiatief aansluitend in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • Deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je hier nalezen in onze algemene voorwaarden