Terug naar overzicht

Vrij(gezellig) - Chocolademuseum in Antwerpen

Activiteit/ontspanning voor senioren


vanaf € 13,00 Vrij(gezellig) - Chocolademuseum in Antwerpen
 Wachtlijst 
Daguitstap Senioren
17/09/2022 14:00 - 17:00
Chocolademuseum Antwerpen
Iedereen
Registratie is mogelijk tot 31/08/2022
Op wachtlijst - Deelnemer  - € 27,00

Alleenstaand of alleengaand? Neem dan deel aan een van de activiteiten van Vrij(gezellig). Wij zorgen voor het warme onthaal en de gespreksstof. Jij komt toch ook? Belgische chocolade is wereldberoemd. Het liefdesverhaal tussen dit kleine landje en de zoete heerlijkheid gaat al generaties lang mee. Je wordt meegenomen in een reis van de cacaoplantages naar de grootste opslaghaven van cacao ter wereld in Antwerpen. Je ziet én proeft hoe de bonen omgezet worden in heerlijke chocolade.

Wist je dat je tot 30 % terugbetaald kan krijgen op elke activiteit?
Ontdek er meer over op www.solidaris.be.

Vrij(gezellig), want samen is het leuker. Alleenstaand of alleengaand? Neem dan deel aan een van de activiteiten van Vrij(gezellig). Wij zorgen voor het warme onthaal en de gespreksstof. Jij brengt gewoon jezelf mee. Jij komt toch ook? Wie België zegt, denkt meteen aan chocolade. Belgische chocolade is wereldberoemd. Het liefdesverhaal tussen dit kleine landje en de zoete heerlijkheid gaat al generaties lang mee. In veertien gethematiseerde ruimtes word je meegenomen in het verhaal van de Belgische chocolade. De reis start in de cacaoplantages aan de evenaar en volgt de cacaoboon naar de grootste opslaghaven van cacao ter wereld in Antwerpen. Een reusachtige fantasiemachine toont hoe Belgische chocolade gemaakt wordt en hoe de fluweelzachte smaak ontstaat. Chocoladetradities, geschiedenis, merken, producten en innovaties die voor de wereldwijde reputatie zorgden, je vindt ze allemaal op jouw reis door het museum. Met proevertjes!

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 17 september 2022 van 14 tot 17 uur.
Inbegrepen: Ticket museum, proevertjes.
Niet inbegrepen: Eventueel drankje nadien.

Chocolademuseum Antwerpen
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen
België

Prijzen

Basisprijs

27 euro.

Inbegrepen

Ticket museum.

Niet inbegrepen

Eventueel drankje nadien.


Kortingen

Kortingen van partnerorganisaties

 • Solidaris betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen. De effectieve korting wordt onmiddellijk verrekend in jouw winkelmandje.

Prijsoverzicht van partnerorganisaties

 • Basisprijs: 27 euro.
 • Prijs voor leden van S-Plus: 22 euro.
 • Prijs voor leden van Solidaris: 18 euro.
 • Prijs voor leden van S-Plus en Solidaris: 13 euro.

Annulatievoorwaarden

Door de deelnemer zelf:

 1. Je kan jouw overeenkomst overdragen aan een andere persoon die voldoet aan de voorwaarden, mits betaling van eventuele bijkomende kosten die hieraan verbonden zijn. Verwittig vooraf wel onmiddellijk het S-Plus regionaal secretariaat.
 2. Indien je door omstandigheden, de laatste dag voor vertrek of de ochtend van het vertrek, buiten de kantooruren, moet annuleren, contacteer je de S-Plus begeleider.
 3. Het deelnamegeld wordt teruggestort voor annulaties omwille van medische redenen. We vragen een medisch attest voor te leggen ter bewijs. Bij annulaties, gestaafd door een medisch attest worden de deelnamegelden terugbetaald verminderd met 5 euro dossierkosten.
 4. Vooraf gereserveerde zitplaatsen, inkomkaarten, tickets voor
  concerten/voorstellingen en andere op voorhand betaalde kosten worden niet terugbetaald.
 5. In alle andere gevallen worden de volledige kosten aangerekend.

Door de organisator

 1. Indien de activiteit niet kan doorgaan door onvoorziene en buitengewone omstandigheden, worden de deelnemers hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. De reeds gestorte deelnamegelden worden terugbetaald. Het annuleren
  van de activiteit geeft geen recht op extra schadevergoeding.
 2. De organisator behoudt zich het recht voor om de activiteit tot 21 dagen vóór de vertrekdatum schriftelijk af te gelasten indien het vooropgestelde minimumaantal deelnemers niet werd gehaald. Op dat moment betaalt de organisator onmiddellijk de reeds geïnde betalingen terug zonder dat de deelnemer aanspraak kan maken op een extra schadevergoeding.

Mogelijke annulering van de activiteit in kader van het COVID-19 virus.

Het virus heeft al heeft al heel wat roet in het eten gegooid betreffende onze activiteiten. Het verloop van het virus is onvoorspelbaar en houdt het risico in dat we bestaande activiteiten nog moeten annuleren, ook kort voor vertrek. Het deelnamegeld wordt altijd volledig vergoed wanneer S-Plus zelf beslist een activiteit te annuleren. Wanneer je als deelnemer zelf beslist om te annuleren, gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

Lees hier de algemene voorwaarden.


Contactinformatie
-S-Plus vzw Antwerpen (Secretariaat) 03 285 43 36 antwerpen@s-plusvzw.be