Terug naar overzicht

Domein grotten van Han met wildpark (regio Kortrijk)

S-Plus West-Vlaanderen


vanaf € 85,50 Domein grotten van Han met wildpark (regio Kortrijk)
Daguitstap Senioren
29/07/2022 vanaf 7:00
ongekend
Iedereen
Registratie was mogelijk tot 29/07/2022
We ontbijten op weg naar een van de mooiste domeinen en grotten van Europa. De mysterieuze galerijen, feeërieke zalen en betoverende druipstenen met sprookjesachtige lichteffecten en een gloednieuw klank- en lichtspektakel nemen je mee op een magische reis naar de oorsprong van de wereld. Met een honderdjarige tram rijden we tot aan de historische ingang van de grot, te midden van het wildpark.

We begeven ons in het hart van een 250 ha beschermd natuurgebied met vele Europese en speciale diersoorten. We genieten van adembenemende panorama's over de vallei van de Lesse. We bezoeken dit prachtige wildpark te voet of met de safari-car. We beleven ook de indrukwekkende tentoonstelling over 50 jaar archeologische vondsten en 9000 jaar geschiedenis, alsook het museum van het landelijke leven en beroepen van de vorige eeuw.

We maken hierna graag nog wat tijd voor een avondmaal (optioneel), een drankje en een babbeltje over deze unieke dag.

Opstapplaatsen bus:
Ieper - Menen - Kortrijk

Inschrijven: S-Plus regio Kortrijk - tel 056 23 03 92, vanaf woensdag 12 januari 

Prijzen

Basisprijs: € 97.50
S-Plus ledenprijs: € 85.50

Inbegrepen: busvervoer, ontbijt, streekmiddagmaal, alle bezoeken, verzekering en  begeleiding door Noël Jonckheere

Annulatievoorwaarden

ANNULERING
1. Door de deelnemer:
Verwittig onmiddellijk het S-Plus regionaal secretariaat T 056 23 03 92 (Kortrijk) – T 050 44 79 52 (Brugge)
Je kan jouw overeenkomst overdragen aan een andere persoon die voldoet aan de voorwaarden, mits betaling van eventuele bijkomende kosten die hieraan verbonden zijn.
Indien je door omstandigheden kort voor vertrek moet annuleren, contacteer je de S-Plus begeleider.
Bij geldige annulaties, gestaafd door een medisch attest worden de deelnamegelden terugbetaald verminderd met 5 euro dossierkosten. Vooraf gereserveerde zitplaatsen, inkomkaarten, tickets voor concerten/ voorstellingen en andere op voorhand betaalde kosten worden niet terugbetaald. In alle andere gevallen worden de kosten aangerekend.
2. Door de organisator:
Indien de activiteit niet kan doorgaan door onvoorziene en buitengewone omstandigheden, worden de deelnemers hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.
De organisator behoudt zich het recht voor om de activiteit tot 21 dagen vóór de vertrekdatum schriftelijk af te gelasten indien het vooropgestelde minimumaantal deelnemers niet werd gehaald. Op dat moment betaalt de organisator onmiddellijk de reeds geïnde betalingen terug zonder dat de deelnemer aanspraak kan maken op één of andere schadevergoeding.

PRIJZEN
In de aangekondigde en vermelde prijs is alles inbegrepen zoals vermeld in de brochure en www.splusvzw.be. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Niet-deelname aan een of andere activiteit of geen gebruik maken van het aangeboden vervoer, geeft geen recht op terugbetaling.
Dranken aan tafel en dienstvergoeding personeel zijn niet inbegrepen, tenzij vooraf anders vermeld.

ONVOORZIENE WIJZIGINGEN
1. Voor de aanvang van de activiteit:
Indien, vóór de aanvang van de activiteit, één van de voornaamste kenmerken van de activiteit niet kan worden uitgevoerd, zal S-Plus je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen en je eventuele programma- en/of prijswijzigingen voorstellen.
In dit geval heb je de keuze om het contract binnen de aangegeven termijn zonder kosten te verbreken, of de door S-Plus voorgestelde wijzigingen te aanvaarden.
Mogelijke annulering van de activiteit in kader van het COVID-19 virus. Het virus heeft al heeft al heel wat roet in het eten gegooid betreffende onze activiteiten. Het verloop van het virus is onvoorspelbaar en houden het risico in dat we bestaande activiteiten nog kunnen annuleren, ook kort voor vertrek. Het deelnamegeld wordt altijd volledig vergoed wanneer S-Plus zelf beslist een activiteit te annuleren. Wanneer je als deelnemer zelf beslist om te annuleren, gelden de normale annuleringsvoorwaarden.
2. Tijdens de activiteit:
Indien tijdens de activiteit blijkt dat een belangrijk deel van de diensten waarop het contract betrekking heeft, niet zal kunnen worden uitgevoerd, neemt S-Plus alle nodige maatregelen om je passende alternatieven aan te bieden met het oog op voortzetting van de activiteit.
3. Algemeen:
Alle vermelde programma’s zijn onder voorbehoud van lichte aanpassingen.
Er worden geen compensaties uitbetaald bij wijziging van het programma.