Terug naar overzicht

Infosessie: Zelfzorg als je zorgt voor iemand met psychische kwetsbaarheid

Vorming, workshop & lessenreeks voor senioren, volwassenen


Infosessie: Zelfzorg als je zorgt voor iemand met psychische kwetsbaarheid
Vorming, workshop & lessenreeks
13/10/2022 19:00 - 20:30
Well2DAY-centrum Antwerpen
Registratie was mogelijk tot 12/10/2022

Als je voor een naaste zorgt met psychische kwetsbaarheid, komt er heel wat op je af. Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven. Maar hoe stel je je eigen grenzen? Hoe vind je een evenwicht tussen draaglast en draagkracht? In deze infosessie gaan we in op zorgen voor jezelf als mantelzorger. Vanaf eind september tot begin december in de Well2DAY-centra | Van 19 tot 20.30 uur | Gratis, vooraf inschrijven | Info, data en locaties: www.solidaris.be/mantelzorgcafes, weetsteedsmeer@devoorzorg.be of 03 285 46 32

Wist je dat je tot 30 % terugbetaald kan krijgen op elke activiteit?
Ontdek er meer over op www.solidaris.be.

Voor iemand zorgen vraagt veel energie. Zorg je voor een persoon met psychische kwetsbaarheid? En hoe gaat het met jou? Tijd om even stil te staan bij je veerkracht als zorgdrager. Dat doen we tijdens deze bijeenkomst samen met een medewerker van onze mantelzorgvereniging Coponcho vzw. Je leert welke diensten je kan inschakelen om je te ondersteunen. Je krijgt tips over hoe je concrete, positieve en realistische doelen stelt zonder je eigen grenzen uit het oog te verliezen. Het is een interactieve sessie met ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 13 oktober 2022 van 19 tot 20.30 uur.
Inbegrepen: toelichting van spreker Coponcho: Liliana Nikolova.

Deze  infosessie is een samenwerking tussen Solidaris, Coponcho, Well2DAY vzw en S-Plus. De sessies worden georganiseerd rekening houdend met de geldende corona-maatregelen en onder voorbehoud van toestemming van de overheid. Bij annulatie zorgen we voor een gepast alternatief.

Well2DAY-centrum Antwerpen
Amerikalei 110
2000 Antwerpen
België

Prijzen

Basisprijs

0 euro.

Inbegrepen

Toelichting van spreker Coponcho: Liliana Nikolova.


Kortingen

Kortingen van partnerorganisaties

  • Solidaris betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen. De effectieve korting wordt onmiddellijk verrekend in jouw winkelmandje.

Prijsoverzicht van partnerorganisaties

  • Basisprijs: 0 euro.
  • Prijs voor leden van S-Plus: 0 euro.
  • Prijs voor leden van Solidaris: 0 euro.
  • Prijs voor leden van S-Plus en Solidaris: 0 euro.