Terug naar overzicht

Infosessie Zelfgekozen levenseinde en de voorafgaande zorgplanning.

Vorming, workshop & lessenreeks voor senioren, volwassenen, personen met een handicap


Infosessie Zelfgekozen levenseinde en de voorafgaande zorgplanning.
Vorming, workshop & lessenreeks
27/06/2022 13:30 - 16:00
Well2DAY-centrum Heist-op-den-Berg
Registratie was mogelijk tot 27/06/2022

Euthanasie en wilsbeschikking zijn niet de makkelijkste zaken om over te praten maar houden wel veel mensen bezig. In deze infosessie gegeven door LEIF maken we je wegwijs in de dienstverlening en regelingen voor het levenseinde. Vanaf eind maart tot midden juni in de Well2DAY-centra | Van 13.30 tot 16 uur | Gratis, vooraf inschrijven | Info, data en locaties: www.devoorzorg.be/mantelzorgcafes, weetsteedsmeer@devoorzorg.be of 03 285 46 32

Tijdens deze infosessie van LEIF worden je vragen beantwoord over euthanasie, je rechten als patiënt en voorafgaande zorgplanning. Het is belangrijk te weten dat zolang je zelf je wil kan uitdrukken, het aan jou is om over euthanasie te praten en eventueel wilsverklaringen op te stellen. Het onderscheid tussen de verschillende wilsverklaringen wordt duidelijk en je krijgt zicht op de verschillende documenten die je kan invullen om je wil kenbaar te maken op het moment dat je jezelf niet meer kan uitdrukken. Je krijgt ook informatie over de LEIF-kaart.

 

Praktische informatie

Wanneer: maandag 27 juni 2022 van 13.30 tot 16 uur.
Inbegrepen: toelichting van spreker Leif: Gerlinde Wijnen.

Deze  infosessie is een samenwerking tussen De VoorZorg, LEIF, Well2DAY vzw en S-Plus. De sessies worden georganiseerd rekening houdend met de geldende corona-maatregelen en onder voorbehoud van toestemming van de overheid. Bij annulatie zorgen we voor een gepast alternatief.

Well2DAY-centrum Heist-op-den-Berg
Binnenweg 3
2220 Heist-op-den-Berg
België

Prijzen

Basisprijs

0 euro.

Inbegrepen

Toelichting van spreker Leif: Jacinta De Roeck.


Kortingen

Kortingen van partnerorganisaties

  • De VoorZorg betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen. De effectieve korting wordt onmiddellijk verrekend in jouw winkelmandje.

Prijsoverzicht van partnerorganisaties

  • Basisprijs: 0 euro.
  • Prijs voor leden van S-Plus: 0 euro.
  • Prijs voor leden van De VoorZorg: 0 euro.
  • Prijs voor leden van S-Plus en De VoorZorg: 0 euro.