Terug naar overzicht

Ponyvakantie

Hop, hop, hop, pony in galop!


vanaf € 355,00 Ponyvakantie
Binnenlandse vakantie Jeugdvakantie Jeugd
18/08/2024 9:00 - 23/08/2024
Manege Het Hoefijzer - Opstal
7-11 jaar
Registratie is mogelijk tot 04/08/2024
14 - Basisprijs  - € 430,00
Heb jij al eens op een pony gezeten? Of is het voor jou nog een sprong in het onbekende? Het maakt niet uit, na deze vakantie ben jij een échte expert! Niet alleen rijden we dagelijks op onze pony, we helpen ze ook verzorgen. Toeschouwers zijn aan het einde van dit kamp welkom tijdens de allerlaatste rijles. 

Inbegrepen in de prijs:
  • Paardrijlessen
Manege Het Hoefijzer - Opstal
Dreef 14
9255 Opstal
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

Solidarisprijs: €355
VT-prijs: €305
Basisprijs: €430

  • Solidarisprijs: leden van Solidaris, die 2 jaar aansluitend voor aanvang van het initiatief in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • VT-prijs: deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.
  • Voor niet-leden geldt de 'Basisprijs'.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je nalezen in onze algemene voorwaarden.
Meer informatie over de annulatieverzekering en bijhorende voorwaarden kan je nalezen in de algemene voorwaarden van Allianz.