Terug naar overzicht

Vakantie aan zee - Maxi's

Zot aan zee!


vanaf € 335,00 Vakantie aan zee - Maxi's
Binnenlandse vakantie Jeugdvakantie Jeugd
21/07/2024 11:00 - 28/07/2024
De Barkentijn - Nieuwpoort
10-12 jaar
Registratie was mogelijk tot 07/07/2024
Vind jij het leuk om te ravotten op het strand en achteraf een ijsje te eten? En was jij altijd al weken op voorhand aan het uitkijken naar dat dagje Plopsaland? Wel, dan hebben we éxtra goed nieuws voor jou! We verlengen ons verblijf aan zee met 2 dagen zodat we nog meer kunnen genieten van zon, zee, strand!

Dit is een vakantie met busvervoer.
Opstapplaatsen: Gent, Aalst en Sint-Niklaas.

 
Inbegrepen in de prijs:
  • Uitstap naar Plopsaland
De Barkentijn - Nieuwpoort
Albert I laan 126
8620 Nieuwpoort
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

Solidarisprijs: €335
VT-prijs: €265
Basisprijs: €440

  • Solidarisprijs: leden van Solidaris, die 2 jaar aansluitend voor aanvang van het initiatief in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • VT-prijs: deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.
  • Voor niet-leden geldt de 'Basisprijs'.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je nalezen in onze algemene voorwaarden.
Meer informatie over de annulatieverzekering en bijhorende voorwaarden kan je nalezen in de algemene voorwaarden van Allianz.