Terug naar overzicht

Paardrijvakantie Pasen - Maxi's

Hop, hop, hop, paardje in galop!


vanaf € 355,00 Paardrijvakantie Pasen - Maxi's
Binnenlandse vakantie Jeugdkamp Jeugd
31/03/2024 9:00 - 05/04/2024
Manege Het Hoefijzer - Opstal
10-12 jaar
Registratie is mogelijk tot 17/03/2024
12 - Basisprijs  - € 430,00
We trekken naar manege 't Hoefijzer voor het vertrouwde recept: een zalig zwembad, prachtige paarden en mega-animatoren! Zot van paarden, maar nog geen paardrijervaring? Geen probleem, ook beginners zijn welkom! En op het einde van de week kunnen we aan onze familie en vrienden laten zien wat we geleerd hebben! Voor deze vakantie wordt er geen busvervoer georganiseerd. U dient de locatie dus met eigen vervoer te bereiken.

Inbegrepen in de prijs:
  • Paardrijlessen
Manege Het Hoefijzer - Opstal
Dreef 14
9255 Opstal
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

Solidarisprijs: €355
VT-prijs: €305
Basisprijs: €430

  • Solidarisprijs: leden van Solidaris, die 2 jaar aansluitend voor aanvang van het initiatief in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering van Solidaris die rechtstreeks verrekend wordt op de basisprijs.
  • VT-prijs: deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting die rechtstreeks verrekend wordt op de prijs voor de leden van Solidaris. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.
  • Voor niet-leden geldt de 'Basisprijs'.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je nalezen in onze algemene voorwaarden.
Meer informatie over de annulatieverzekering en bijhorende voorwaarden kan je nalezen in de algemene voorwaarden van Allianz.

  15