Terug naar overzicht

Magie in het park: De Grote Schijn

Dagactiviteit voor personen met een handicap


vanaf € 15,00 Magie in het park: De Grote Schijn
Daguitstap Personen met een handicap
13/11/2021 19:15 - 20:30
Provinciaal Groendomein Rivierenhof
Iedereen
Registratie was mogelijk tot 22/10/2021

Prikkel je zintuigen met de feeërieke wandeling in het donker. Verken samen met ons de magie die het Rivierenhof te bieden heeft.

Om deel te nemen is een betalend lidmaatschap van VFG verplicht.
Word hier lid voor slechts 12 euro!

Hou jij van de natuur maar vind je de bossen en parken overdag maar saai? Dan is dit misschien wel de ideale uitstap voor jou! Aan de rand van de stad bevindt zich namelijk een stukje magie, helemaal verborgen voor het publieke oog. Tijdens de Grote Schijn ervaar je een echt lichtspektakel en krijg je de kans om een feeërieke wandeling over verlichte paden en tussen fluisterende bomen te maken. Wil je nadien nog iets eten en/of drinken in het speciaal opgezette horecadorp? Vergeet dan zeker geen zakcentje mee te nemen. Ben je er helemaal klaar voor om je zintuigen open te stellen? Aarzel dan niet en schrijf je in om samen met ons mee naar de Grote Schijn te gaan.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 13 november 2021.
Inbegrepen: toegangsticket, begeleiding en verzekering.
Niet inbegrepen: vervoer en persoonlijke uitgaven.

Provinciaal Groendomein Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246
2100 Antwerpen
België

Prijzen

Basisprijs

15 euro.

Inbegrepen

Toegangsticket, begeleiding en verzekering.

Niet-inbegrepen

Vervoer en persoonlijke uitgaven


Annulatievoorwaarden

Annulering

Tot 2 maanden voor de activiteit kan je kosteloos annuleren. Indien er later geannuleerd wordt omwille van een andere reden, worden onderstaande modaliteiten toegepast:

  • Annulering is mogelijk bij ernstige ziekte van de deelnemers, bewezen met een doktersattest of bij overlijden van de deelnemer, gezinslid of familielid in 1e of 2e graad, mits het voorleggen van een attest waaruit dit blijkt. In dit geval wordt het volledige bedrag teruggestort. We rekenen 2,5 euro per persoon administratiekosten aan. De al gemaakte kosten, zoals het vervoer, de tickets, de maaltijd en de gids worden niet terugbetaald.
  • Bij annulering zonder geldig attest wordt de volledige deelnameprijs aangerekend.
  • Bij meerdaagse activiteiten geldt de annuleringsregel van het hotel of van het vakantiecentrum. Deze kunnen oplopen tot 100 % van de kosten.

Contactinformatie
-VFG Antwerpen (Provinciaal secretariaat) 03 285 43 34 antwerpen@vfg.be