Terug naar overzicht

Babbel(s)TOF: creatieve workshops

Vorming, workshop & lessenreeks voor volwassenen


vanaf € 28,00 Babbel(s)TOF: creatieve workshops
Vorming, workshop & lessenreeks
01/09/2022 19:00 - 01/12/2022 21:30
Well2Day-centrum Antwerpen
Volwassenen
Registratie was mogelijk tot 15/08/2022

Voor creatieve vingers die experimenteren met materialen en technieken, het hoofd leeg maken, leren van mekaar en genieten van elkaars gezelschap.

Wist je dat je tot 30 % terugbetaald kan krijgen op elke activiteit?
Ontdek er meer over op www.solidaris-vlaanderen/trek-erop-uit.

Elke maand komen we samen om te experimenteren met allerlei technieken en materialen. Je goed voelen, komt op de eerste plaats. Je hoeft geen ervaring te hebben, je leert van elkaar. Doe mee en sta versteld van je eigen creatie.
Schrijf je in voor de reeks:
- 1 september 2022
- 6 oktober 2022
- 3 november 2022
- 1 december 2022

Praktische informatie

Wanneer: van donderdag 1 september 2022 tot en met donderdag 1 december 2022 van 19 tot 21.30 uur.

Inbegrepen: basismateriaal inbegrepen (draad, naalden, katoen, stof, schaar, speldjes,...) en gebruik van naaimachine/strijkijzer. Koffie/thee eveneens inbegrepen.
Niet inbegrepen: Extra materiaal. D.w.z. de benodigdheden die je nodig hebt, afhankelijk van de geplande workshop. Dit wordt vooraf digitaal aangekondigd..

Well2Day-centrum Antwerpen
Amerikalei 110
2000 Antwerpen
België

Prijzen

Basisprijs

40 euro.

Inbegrepen

Basismateriaal inbegrepen (draad, naalden, katoen, stof, schaar, speldjes,...) en gebruik van naaimachine/strijkijzer. Koffie/thee eveneens inbegrepen..

Niet inbegrepen

Extra materiaal. D.w.z. de benodigdheden die je nodig hebt, afhankelijk van de geplande workshop. Dit wordt vooraf digitaal aangekondigd..


Kortingen

Kortingen van partnerorganisaties

  • Solidaris  betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen. De effectieve korting wordt onmiddellijk verrekend in jouw winkelmandje.

Prijsoverzicht van partnerorganisaties

  • Basisprijs: 40 euro.
  • Prijs voor leden van Solidaris Antwerpen: 28 euro.

Annulatievoorwaarden

Annulering

Tot 2 maanden voor de activiteit kan je kosteloos annuleren. Indien er later geannuleerd wordt omwille van een andere reden, worden onderstaande modaliteiten toegepast:

  • Annulering is mogelijk bij ernstige ziekte van de deelnemers, bewezen met een doktersattest of bij overlijden van de deelnemer, gezinslid of familielid in 1e of 2e graad, mits het voorleggen van een attest waaruit dit blijkt. In dit geval wordt het volledige bedrag teruggestort. We rekenen 2,5 euro per persoon administratiekosten aan. De al gemaakte kosten, zoals het vervoer, de tickets, de maaltijd en de gids worden niet terugbetaald.
  • Bij annulering zonder geldig attest wordt de volledige deelnameprijs aangerekend.
  • Bij meerdaagse activiteiten geldt de annuleringsregel van het hotel of van het vakantiecentrum. Deze kunnen oplopen tot 100 % van de kosten.

Contactinformatie
-Rebelle vzw Antwerpen (Secretariaat) 03 285 43 38 antwerpen@rebelle-vzw.be