Terug naar overzicht

Kerst aan zee - Maxi's


vanaf € 210,00 Kerst aan zee - Maxi's
Binnenlandse vakantie Jeugdvakantie Jeugd
26/12/2024 9:00 - 31/12/2024
De Barkentijn - Nieuwpoort
10-12 jaar
Registratie is mogelijk tot 12/12/2024
49 - Basisprijs  - € 285,00
De zee en het strand in een (hopelijk) besneeuwd winterlandschap… De ideale omgeving voor een fantastische eindejaarsvakantie! Tijdens deze laatste dagen van het jaar voorziet JOETZ een onvergetelijk avontuur in De Barkentijn. Sfeer en gezelligheid zullen zeker niet ontbreken. Hopelijk jij ook niet?

Inbegrepen in de prijs:
  • Busvervoer, met opstapplaatsen in Lummen, Berchem, Gent en Kortrijk
  • Uitstap naar Plopsaqua
De Barkentijn - Nieuwpoort
Albert I laan 126
8620 Nieuwpoort
België

Prijzen

Bij inschrijven wordt automatisch het voor u geldende tarief aangerekend (inclusief uw korting). Hebt u geen recht op een korting dan krijgt u de basisprijs.
Wie het financieel moeilijk heeft kan ook gespreid betalen. Neem hiervoor contact op met ons.

Voorschot: € 50,00


Kortingen

  • Solidarisprijs: Leden van Solidaris, die 2 jaar voor aanvang van het initiatief aansluitend in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage genieten een tussenkomst van €15 per nacht uit de aanvullende verzekering van Solidaris. Deze wordt rechtstreeks verrekend op de basisprijs.
  • Verhoogde tegemoetkoming: Deelnemers die voldoen aan de voorwaarden voor de korting voor de leden van Solidaris én bijkomend het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' bezitten genieten een bijkomende korting van €10 per nacht die rechtstreeks verrekend wordt op solidarisprijs. Deze korting kan men niet extra cumuleren met andere kortingen of tegemoetkomingen.

Annulatievoorwaarden

Onze annulatievoorwaarden kan je hier nalezen in onze algemene voorwaarden

  Onbeperkt