Terug naar overzicht

Vrij(gezellig) Rondleiding Koninklijke Manufactuur De Wit

Activiteit voor senioren


vanaf € 13,00 Vrij(gezellig) Rondleiding Koninklijke Manufactuur De Wit
Daguitstap Senioren
20/11/2021 14:00 - 17:00
Koninklijke Manufactuur De Wit
Iedereen
Registratie is mogelijk tot 01/10/2021
10 - € 19,00

Samen in kleine groep de wondere wereld van tapijtrestauratiebedrijf De Wit verkennen en nadien gezellig naborrelen. Sinds 1889 is de Koninklijke Manufactuur De Wit gespecialiseerd in de conservatie en restauratie van wandtapijten. Met haar team van restauratoren, waaronder wevers geschoold volgens de oude methode, beheerst de Koninklijke Manufactuur De Wit al meer dan 125 jaar alle aspecten van de klassieke restauratie. Ze behoren tot de wereldtop.

Wist je dat je tot 30 % terugbetaald kan krijgen op activiteiten? Ontdek er meer over op www.devoorzorg.be.

Om in te schrijven, gelieve eerst bovenaan aan te melden.

Samen in kleine groep de wondere wereld van tapijtrestauratiebedrijf De Wit verkennen en nadien gezellig naborrelen. Sinds 1889 is de Koninklijke Manufactuur De Wit gespecialiseerd in de conservatie en restauratie van wandtapijten. Met haar team van restauratoren, waaronder wevers geschoold volgens de oude methode, beheerst de Koninklijke Manufactuur De Wit al meer dan 125 jaar alle aspecten van de klassieke restauratie. Ze behoren tot de wereldtop. 60-plusser, single en zin om andere levenslustige plussers te ontmoeten? Neem dan deel aan een van de activiteiten van Vrij(gezellig). Wij zorgen voor het warme onthaal en de gespreksstof. Jij brengt gewoon jezelf mee. Een leuke dag, een goede babbel en aangename mensen met gemeenschappelijk interesses. Meer moet dat niet zijn. Jij komt toch ook?

Praktische informatie

Wanneer: 20 november 2021.
Inbegrepen: gids en begeleiding.
Niet inbegrepen: vervoer, drankje.

Koninklijke Manufactuur De Wit
Schoutestraat 7
2800 Mechelen
België

Inbegrepen

19 euro.

Inbegrepen

Gids en begeleiding.

 


Kortingen

Kortingen van partnerorganisaties

 • De VoorZorg betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen. De effectieve korting wordt onmiddellijk verrekend in jouw winkelmandje.

Prijsoverzicht van partnerorganisaties

    Lid De VoorZorg Niet-Lid De Voorzorg
  Lid S-Plus 13 euro 19 euro
  Niet-lid S-Plus 13 euro 19 euro

Annulatievoorwaarden

Door de deelnemer zelf:

 1. Je kan jouw overeenkomst overdragen aan een andere persoon die voldoet aan de voorwaarden, mits betaling van eventuele bijkomende kosten die hieraan verbonden zijn. Verwittig vooraf wel onmiddellijk het S-Plus regionaal secretariaat.
 2. Indien je door omstandigheden, de laatste dag voor vertrek of de ochtend van het vertrek, buiten de kantooruren, moet annuleren, contacteer je de S-Plus begeleider.
 3. Het deelnamegeld wordt teruggestort voor annulaties omwille van medische redenen. We vragen een medisch attest voor te leggen ter bewijs. Bij annulaties, gestaafd door een medisch attest worden de deelnamegelden terugbetaald verminderd met 5 euro dossierkosten.
 4. Vooraf gereserveerde zitplaatsen, inkomkaarten, tickets voor
  concerten/voorstellingen en andere op voorhand betaalde kosten worden niet terugbetaald.
 5. In alle andere gevallen worden de volledige kosten aangerekend.

Door de organisator

 1. Indien de activiteit niet kan doorgaan door onvoorziene en buitengewone omstandigheden, worden de deelnemers hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. De reeds gestorte deelnamegelden worden terugbetaald. Het annuleren
  van de activiteit geeft geen recht op extra schadevergoeding.
 2. De organisator behoudt zich het recht voor om de activiteit tot 21 dagen vóór de vertrekdatum schriftelijk af te gelasten indien het vooropgestelde minimumaantal deelnemers niet werd gehaald. Op dat moment betaalt de organisator onmiddellijk de reeds geïnde betalingen terug zonder dat de deelnemer aanspraak kan maken op een extra schadevergoeding.

Mogelijke annulering van de activiteit in kader van het COVID-19 virus.

Het virus heeft al heeft al heel wat roet in het eten gegooid betreffende onze activiteiten. Het verloop van het virus is onvoorspelbaar en houdt het risico in dat we bestaande activiteiten nog moeten annuleren, ook kort voor vertrek. Het deelnamegeld wordt altijd volledig vergoed wanneer S-Plus zelf beslist een activiteit te annuleren. Wanneer je als deelnemer zelf beslist om te annuleren, gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

Lees hier de algemene voorwaarden.


Contactinformatie
-S-Plus vzw Antwerpen (Secretariaat) 03 285 43 36 antwerpen@s-plusvzw.be