Terug naar overzicht

Cursus internet

Informatie voor senioren


vanaf € 60,00 Cursus internet
 Wachtlijst 
Vorming, workshop & lessenreeks Senioren
30/01/2023 13:30 - 22/05/2023 16:00
CVO Deurne
Iedereen
Registratie is mogelijk tot 12/05/2023
Op wachtlijst - Deelnemer  - € 60,00

In samenwerking met CVO Antwerpen organiseren we In samenwerking met CVO Antwerpen organiseren we deze intensieve cursus rond het gebruik van internet en al zijn toepassingen. Van online winkelen en betalen tot Mypension en mijngezondheid.be. Maar ook nemen en bewerken van foto’s met je smartphone, wandel- en fietsroutes plannen, … komen aan bod. En natuurlijk nog veel meer. Gedurende 13 weken op maandagnamiddag dompelen we ons volledig onder in de digitale wereld. Stap voor stap op jouw tempo. Heb je al je eerste stappen gezet met je smartphone, tablet of laptop? Wil je nog meer vertrouwd geraken met alle mogelijkheden van toepassingen op het internet? Dan is deze cursus iets voor jou.


 

In samenwerking met CVO Antwerpen organiseren we deze intensieve cursus rond het gebruik van internet en al zijn toepassingen. Van online winkelen en betalen tot Mypension en mijngezondheid.be. Maar ook nemen en bewerken van foto’s met je smartphone, wandel- en fietsroutes plannen, … komen aan bod. En natuurlijk nog veel meer. Gedurende 13 weken op maandagnamiddag dompelen we ons volledig onder in de digitale wereld. Stap voor stap op jouw tempo.

Praktische informatie

Wanneer:  van maandag 23 januari 2022 - maandag 15 mei 2023 van 13.30 tot 16 uur.
Inbegrepen: lesmomenten.
Niet inbegrepen: vervoer.CVO Deurne
Ruggeveldlaan 471
2100 Deurne
België

Prijzen

Basisprijs

60 euro.


Voorschot: € 15,00


Kortingen

Kortingen van partnerorganisaties

 • Solidaris betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen. De effectieve korting wordt onmiddellijk verrekend in jouw winkelmandje.

Prijsoverzicht van partnerorganisaties

 • Basisprijs: 60 euro.
 • Prijs voor leden van S-Plus: 60 euro.
 • Prijs voor leden van Solidaris: 60 euro.
 • Prijs voor leden van S-Plus en Solidaris: 60 euro.

Annulatievoorwaarden

Door de deelnemer zelf:

 1. Je kan jouw overeenkomst overdragen aan een andere persoon die voldoet aan de voorwaarden, mits betaling van eventuele bijkomende kosten die hieraan verbonden zijn. Verwittig vooraf wel onmiddellijk het S-Plus regionaal secretariaat.
 2. Indien je door omstandigheden, de laatste dag voor vertrek of de ochtend van het vertrek, buiten de kantooruren, moet annuleren, contacteer je de S-Plus begeleider.
 3. Het deelnamegeld wordt teruggestort voor annulaties omwille van medische redenen. We vragen een medisch attest voor te leggen ter bewijs. Bij annulaties, gestaafd door een medisch attest worden de deelnamegelden terugbetaald verminderd met 5 euro dossierkosten.
 4. Vooraf gereserveerde zitplaatsen, inkomkaarten, tickets voor
  concerten/voorstellingen en andere op voorhand betaalde kosten worden niet terugbetaald.
 5. In alle andere gevallen worden de volledige kosten aangerekend.

Door de organisator

 1. Indien de activiteit niet kan doorgaan door onvoorziene en buitengewone omstandigheden, worden de deelnemers hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. De reeds gestorte deelnamegelden worden terugbetaald. Het annuleren
  van de activiteit geeft geen recht op extra schadevergoeding.
 2. De organisator behoudt zich het recht voor om de activiteit tot 21 dagen vóór de vertrekdatum schriftelijk af te gelasten indien het vooropgestelde minimumaantal deelnemers niet werd gehaald. Op dat moment betaalt de organisator onmiddellijk de reeds geïnde betalingen terug zonder dat de deelnemer aanspraak kan maken op een extra schadevergoeding.

Mogelijke annulering van de activiteit in kader van het COVID-19 virus.

Het virus heeft al heeft al heel wat roet in het eten gegooid betreffende onze activiteiten. Het verloop van het virus is onvoorspelbaar en houdt het risico in dat we bestaande activiteiten nog moeten annuleren, ook kort voor vertrek. Het deelnamegeld wordt altijd volledig vergoed wanneer S-Plus zelf beslist een activiteit te annuleren. Wanneer je als deelnemer zelf beslist om te annuleren, gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

Lees hier de algemene voorwaarden.